Een inbouw Spa is niet zomaar een portable Spa die men inbouwt in de grond.
De technieken zoals filtering, elektronica, verwarming en dergelijke zaken worden gegenereerd en beheerd in een apart technisch lokaal en niet onder het bad zelf.

VERZACHTEND. RELAXEREND. THERAPEUTISCH.

Een verzachtende, relaxerende onderdompeling in een spa spoelt de stress weg: een natuurlijk tegengif voor onze hectische levensstijl. Warm water en een zachte massage relaxeren gespannen spieren. Het gebruik van een spa stimuleert het vrijgeven van endorfines, de natuurlijke pijnstiller van het lichaam. Uw spa zal uw gevoel van welbehagen verhogen.

HYPERTHERMIA

In de winter geniet je van een combinatie van warm water aan 38°C en de heilzame massage van de verschillende jets (hydrotherapie). Deze combinatie zorgt voor een intense werking. Doordat de lichaamstemperatuur verhoogt wordt de spier beter doorbloedt en gaat het hart sneller slaan. Wat na een sessie van 20 minuten een totaal relax gevoel genereert.

Daarom geniet u dan ook van een welverdiende nachtrust na uw sessie.

In de zomer is onze spa eerder een bron van amusement. Het water heeft een temperatuur tussen 33°C en 35°C en zorgt voor een welverdiende afkoeling na een zware en warme dag. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het verkwikkende water van hun eigen zwembadje.

Eens u dit allemaal heeft geproefd vraagt u zich hoogstwaarschijnlijk af hoe u ooit zonder een spa kon!

HYDROTHERAPIE

Optimale hydrotherapie bekomt men door de gezamenlijke werking van warmte, massage en gewichtloosheid. Warm water verwijdt de bloedvaten en zorgt zo voor extra bloedtoevoer naar pijnlijke of beschadigde weefsels. Deze extra toevoer zorgt er ook voor dat meer zuurstof en voedingsstoffen de spieren vlugger bereiken en zo de spieren vlugger laten herstellen. De massage, afkomstig van de waterjets, relaxeert de vermoeide spieren en verlicht de gespannen zenuwen. Om dit alles te optimaliseren worden in een spa de jets op de stresspunten in de diepe zit-en ligplaatsen ingeplant.

Het warme water wordt door het Venturi systeem gemengd met lucht. De hoeveelheid lucht zorgt voor de intensiteit van de massage. Bij onze spa’s is het namelijk zo dat elke zit- en ligplaats zijn eigen regeling. Zo kan iedereen zijn massage sterkte instellen naar believen.

 

Onze modellen

Selkirk

Afmetingen: 223x223x92cm

Saturna

Afmetingen: 223x223x92cm

Skeena

Afmetingen: 186x166x82cm

Selkirk 2000

Afmetingen: 223x223x92cm

Capilano

Afmetingen: 223x223x92cm

Sierra

Afmetingen: 202x202x84cm

 

Cassiar 2000

Afmetingen: 223x223x92cm

Apex 2000

Afmetingen: 238x238x97cm